Ingrediente naturale pentru produse de calitate

Utilizarea ingredientelor naturale în realizarea cosmeticelor coreene datează din timpuri străvechi. Studiile numeroase realizate recent asupra ingredientelor active din produsele coreene, au arătat că acestea acționează blând și orientat, susținând o îngrjire corectă a tenului pe termen lung. Ingredientele artificiale, respectiv substanțele chimice mai dure favorizează apariția alergiilor și oferă, de multe ori, disconfort în utilizare. Tenul îngrijit cu produse bazate pe miere și propolis, castraveți, cereale, cărbune, ceai verde, aloe vera, ginseng sau extract de melc arată mereu impecabil, își recapătă elasticitatea și fermitatea. Produsele coreene de cosmetică, corect selectate, sunt tratamente eficiente pentru piele. 

Inovații permanente și tehnologii avansate în realizarea produselor

Nu numai ingredientele naturale sunt cele care fac din cosmeticele coreene unele de calitate, ci și tehnologiile prin care acestea sunt realizate. Cercetările permanente și descoperirile specialiștilor în acest domeniu, precum și utilizarea celor mai avansate tehnici de realizare a produselor sunt cele care fac ca produsele cosmetice coreene să fie extrem de eficiente. În acest sens stau dovadă și nenumăratele premii câștigate de cosmeticele coreene la Beauty Awards. 

Raport calitate-preț excelent 

Deși sunt extrem de eficiente și sunt recunoscute pentru calitatea excepțională pe care o au, produsele de îngrijire a pielii realizate în Coreea de Sud au prețuri accesibile, chiar mici, s-ar putea spune. Concurența între companiile coreene care realizează produse cosmetice este destul de mare, datorită cererii mari care există pe piață, ceea ce face ca utilizatorul final, clientul, să beneficieze de prețuri accesibile. În acest fel, realizarea produselor de calitate înaltă este una constantă, cererea este mare, iar prețul se menține la un nivel scăzut, fiind vorba de beneficii de ambele părți, și a producătorului, și a clientului. 

Pe lângă aceste avantaje, produsele cosmetice coreene sunt recomandate pentru ingredientele active concentrate, unice pe care le conțin, pentru compoziția acestora care face diferența, dar și pentru ambalajele atractive pe care le utilizează producătorii coreeni pentru a atrage atenția potențialilor utilizatori.