CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Cele mai ieftine lumânări decorative pot deveni un punct de atracție în balcon sau pe terasă, dacă le pui în valoare cu suporturi ingenioase. Până și telul din bucătărie, cu care bați albușul, poate fi suport pentru lumânărele.

Dantela, mereu la modă

Detaliu elegant și creativ, dantela va fi mereu la modă pentru haine, pentru bijuterii, dar și pentru obiectele decorative din casă. Câteva lumânărele ieftine, în pahare de sticlă, pot fi decorate cu dantelă pentru un efect deosebit.

Le poți pune apoi prin dormitor, prin baie, dar și pe o terasă amenajată romantic. Dantela poate fi lipită rapid cu o bandă adezivă, astfel încât să poată fi desprinsă ușor de pe pahar, atunci când se topește lumânarea.

Suporturi inedite pentru lumânări decorative de tip pastilă

Folosește câteva obiecte din bucătărie pentru suporturi de lumânări decorative.

Învelește un pahar de tărie cu staniol, lasă un spațiu la bază pentru a răzbate lumina și vei obține un suport romantic pentru balcon sau pentru terasă.

Tot din bucătărie, poți să folosești un tel care se transformă într-un suport inedit, așa cum vezi în clipul nostru. Poate fi agățat în balcon sau chiar la bucătărie, pentru o atmosferă mai deosebită seara.

Iar un pahar mare de vin cu picior lung, poate fi întors, umplut cu bile din lemn pentru stabilitate și devine un suport ca un sfeșnic pentru lumânărelele pastilă.

foto/imagine: Adina Zamfir/ Libertatea pentru femei