Un material ieftin, va avea un aspect sărăcăcios, detaliu care va compromite un outfit întreg. Prin urmare, în alegerea unei genți plic elegante, nu neglija materialul din care e confecționată și care trebuie să fie unul de calitate superioară.

O geantă plic elegantă poartă semnătura unei marci consacrate

O geantă plic de seară, ideală pentru toate evenimentele importante, poartă semnătura Lancaster Saffiano Signature. Un must-have în garderoba doamnelor care se respectă și pun preț pe aspectul lor, acest accesoriu se dovedește o investiție pe termen lung din multe puncte de vedere. Materialul din piele naturală îți garantează durabilitate și rezistență la uzură. Dotată cu buzunare, în spate și interioare pentru organizarea perfectă a bunurilor importante. Cureaua de umăr este atât ajustabilă pentru confortul tău, cât și detașabilă dacă alegi să o porți diferit. Accesoriile metalice aurii oferă acestui tip de genți un aer sofisticat, care permit integrarea ușoară la majoritatea tipurilor de ținute de seară. Pentru un plus de siguranță, aceste genți sunt prevăzute cu buzunare cu fermoar, precum și cu un sistem de închidere cu clapă și buton magnetic.

O geantă de calitate le poate avea pe toate! La evenimentele speciale e recomandat ca plicul să fie elementul forte al ținutei.

Poșete plic din piele naturală in culori ușor de asortat

Negrul a fost și va rămâne soluția salvatoare mereu. O geantă plic neagră e clasicul accesoriu care te va face să arăți elegant, indiferent de tipul evenimentului la care participi. Poți merge dincolo de barierele clasicului în modă și să optezi pentru diferite alte nuanțe care să te facă să arăți senzațional cum ar fi o geanta plic gri sau argintie.

Pentru ținutele all-black, de exemplu, un plic într-o culoare deschisă este tot ce trebuie pentru a completa o ținută cu bun gust. Îți sugerăm plicul damă din piele naturală, de culoare roșie Lancaster City Philos, un model minimalist și versatil care să te însoțească la evenimente.

Dacă ținuta ta este deja simplă, atunci orientează-te către culori precum auriu sau argintiu și cu siguranță vei atrage toate privirile. Dacă alegi o geantă strălucitoare, poți renunța la brățări sau inele. Un plic cu lanț de exemplu, nu doar că poate fi purtat mai ușor, dar va fi de efect alături de o rochie scurtă, neagră. Dacă rochia este lungă, atunci renunță la lanț și poartă geanta în mână. Plicul din piele naturală Lancaster Saffiano Signature este alegerea perfectă în acest sens! Plicul poate fi ținut atât în mână, cât și purtat pe umăr datorită lanțului metalic ajustabil și detașabil.

Geanta plic argintie, nelipsită pentru accesorizarea rochiilor elegante de nuntă

Nunțile sunt cele mai frecvente evenimente de seară, iar pe lângă alegerea unei rochii elegante de nuntă mai trebuie acordată atenție deosebită și altor detalii. O pereche de pantofi mireasă, sau o rochie necesită un plic nuntă calitativ. Îmbină în ținuta ta aspectul practic cu finețea și “asortează-te” cu un plic chic din piele naturală Lancaster Saffiano Signature. Culoarea argintie, buzunarele interioare pentru obiecte de valoare și ruj, buzunarul pentru telefonul mobil, cureaua din piele ajustabilă și detașabilă, modelul sofisticat și finuț sunt tot ce ai nevoie pentru o ținută de seară reușită.

Când achiziționezi un plic pentru ocazii, practic faci o investiție pentru mult timp. Plicurile sunt realizate din piele naturală Saffiano, foarte rezistentă uzură, la zgârieturi și contactul cu apa.

Accesoriile exprimă multe despre personalitatea ta! Acordă o atenție amănunțită, în special asupra materialului care trebuie să fie de calitate și să reziste, în asortarea corectă a plicului cu ținutele, unde modul în care te prezinți cântărește semnificativ asupra impresiei pe care o lași.

Magazinul online Karine.ro este reprezentantul in Romania pentru mărcile premium de genti și poșete din piele naturală Lancaster Paris si Tuscany Leather Italia.