CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Mierea veritabilă

Folosește miere de calitate, din surse sigure pentru consum, dar și pentru un ten radios. Evită mierea despre care bănuiești că ar putea fi falsificată. Adaosul de zahăr, arome sintetice și coloranți nu poate decât să agraveze unele probleme ale pielii precum coșurile. În schimb, mierea naturală combate bacteriile și acneea, inclusiv petele inestetice de psoriazis. Mierea de Manuka în mod special are un efect benefic asupra tenului, dacă este folosită în mod regulat.

Lemnul dulce

Extractul din rădăcini de lemn dulce este recomandat adesea pentru un ten luminos și curat datorită proprietăților lui antimicrobiene. El combate acneea, coșurile, punctele negre și inflamațiile care apar pe ten. Ajută la reducerea petelor maronii și încetinește apariția ridurilor sau adâncirea liniilor fine din jurul ochilor. De asemenea, protejează tenul de razele ultraviolete. Poți combina extractul din lemn dulce cu gel de aloe vera pentru a obține o cremă excelentă pentru tenul tău.

Morcovii

Pasează morcovi cruzi și fragezi până când obții o pastă cremoasă și folosește-i pentru ten. Chiar dacă îți colorează ușor pielea în galben, efectul va trece a doua zi. Combină pulpa de morcovi cu miere sau cu gel de aloe vera pentru a pregăti o mască de ten hrănitoare, revitalizantă și hidratantă.

Chefirul pentru un ten radios

Este una dintre lactatele cele mai bune pentru un ten radios și luminos. Chefirul calmează iritația tenului uscat, catifelează și hrănește, stimulează producția de colagen și de acid hialuronic. Consumă chefir în mod regulat și aplică pe ten sub formă de mască împreună cu pulpa zdrobită de la un castravete.

Afinele

Bogate în vitamina C și vitamina K, afinele ajută pielea să rămână fermă și elastică și grăbesc vindecarea rănilor făcute de iritații și coșuri pe ten. Consumă afine în mod regulat și folosește-le sub formă de mască pentru ten în combinație cu chefir sau cu iaurt natural. Cu cât folosești mai des o mască pentru ten cu ingredientele naturale prezentate în articol, cu atât tenul tău va fi mai curat, mai suplu și mai luminos.