Astfel, medicul cardiolog Vasile Rădulescu din Bucureşti a demontat această „inepţie” legată de reacţiile adverse date de vaccinuri după câţiva ani. Potrivit acestuia, ”ARNm îşi face treaba lui, apoi este dezintegrat de corp şi la revedere”.

”Circulă încă o inepție cu efectele adverse la 3-5-10 ani de la vaccinare, cu cancere și leucemii (leucemia este tot un cancer, al sângelui, dar am pus separat ca să existe conștientizare a termenilor). Asta la tehnologiile ARNm, pentru că ADN modificat, pentru că genetică, pentru ca bau bau.

Nu există așa ceva! ARNm își face treaba lui, apoi este dezintegrat de corp și la revedere. Nu are cum să schimbe ADN-ul, nu are cum să dea reacții la 500 de ani de la administrare.”, a scris pe Facebook medicul Vasile Rădulescu.

Acesta recunoaşte că şi atitudinile unor medici creează confuzie în rândul oamenilor şi cere coerenţă şi respectarea ghidurilor şi recomandărilor oficiale.

”Mi-ar plăcea să existe o coerență între medici și să se respecte ghidurile și recomandările oficiale. Dacă unul îți zice ceva și altul altceva, automat ai o nebuloasă în cap și intri în standby.”, a mai spus doctorul.

Acesta răspunde, pe pagina sa de Facebook, tuturor întrebărilor celor care ar vrea să se vaccineze, dar au nevoie de informaţii suplimentare.

„1. Vaccinul este recomandat în orice perioadă a sarcinii. Cele mai noi studii nu arată risc de avort sau malformații la făt. Profesorul Cristian Apetrei a publicat de curând un studiu despre avort și găsiți postarea la dumnealui.

2. Vaccinul se poate face în perioada de alăptare. Anticorpii îl vor ajuta și pe bebeu.

3. Nu avem nicio dovadă că vaccinul afectează fertilitatea și, așa cum zice doamna șoșo, ar da sterilitate pe 3 generații. Eu cred că doamna șoșo are vaccinul făcut și mă bucur sincer că vom avea cel puțin 3 generații de șoșolici. Sper că încă de la prima generație să fie șoșolici raționali, iubitori de știință, nu ca mămica. Promit să pun umărul serios pentru eduația celor mici.”, a mai spus medicul.