Smiley și Gina au avut grijă ca tot evenimentul dedicat creștinării micuței Josephine Ana Maria să se desfășoare departe de ochii curioșilor. Așa că botezul a avut loc la o biserică din București, iar petrecerea, în cerc restrâns, au organizat-o la iarbă verde, într-o atmosferă extrem de rustică.

Cine a gătit la botez

Și cum la iarbă verde, cel mai bine merge un grătar, grătarul a fost cuvântul de ordine. Făcut de nu oricine, ci chiar de colegul de platou de la Chefi la cuțite, celebrul Cătălin Scărlătescu.

smiley și gina la botezSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Într-o postare pe instastory, mămica Gina a ținut să-i mulțumească acestuia pentru modul profesionist în care a gătit el și echipa sa, dar și pentru gustul desăvârșit al grătarelor. „Nu doar pentru că este prietenul meu. Însă vreau să-i multumesc pentru că am avut cele mai gustoase preparate la grătar. N-o spun numai eu, ci toți cei care au mâncat grătar. Băi, ce-i al lui este al lui. Aaaa, și are o echipă super mișto și profi! Cătălin a venit cu grătarele lui, acelea spectaculoase. NișteOZN-uri. Apelați la el pntru: cununii, botezuri, zile de naștere… chiar și pentru despărțiri (treceți mai ușor peste), a scris, fericita mămică pe contul de socializare.

Citește și:Gina și Smiley, declarații emoționante despre botezul micuței Josephine Șocant!

De ce a fost Prințesa Diana înmormântată în sicriu de plumb de 250 kg!