CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Folosește cașcaval și șuncă să pregătești chifle calde la micul dejun. Urmărește clipul nostru să vezi cât este de simplu! Pregătești totul în 5 minute și mai aștepți doar 10 minute să se coacă.

Ce ingrediente sunt necesare:

Chifle proaspete

Cașcaval/ cașcaval afumat/ brânză telemea

Șuncă/ salam/ parizer/ mușchiuleț

Un ou bătut

Condimente după gust: sare, piper

Cum să pregătești rapid cele mai gutoase chifle calde dimineața

Își doar câteva minute să tai chiflele după forma lor sau pur și simplu să crestezi câteva fante în chifle, în care vei pune felii subțiri de șuncă, salam, cașcaval sau brânză.

Între timp, apride flacăra în cuptor să fie deja fierbinte când pui chiflele la copt. Așa vor fi gata mult mai repede, cam în 10 minute.

Unge chiflele cu ou bătut, în care poți pune sare și piper. Oul trebuie întins bine pe toată suprafața chiflelor pentru că el se coace și face coaja crocantă la exterior, dar chiflele rămân moi și pufoase la interior.

imagine: Adina Zamfir/ Libertatea pentru femei