De origine spaniolă, tânărul Sergio Carrallo a visat de copil să ajungă un mare fotbalist. Și-a început cariera în fotbal ca mijlocaș la echipa Real Madrid, în 2013, însă nu a avut prea mult succes aici. Așa că în timp s-a transferat la mai multe echipe mai puțin cunoscute din Europa.

Cum faima continua să se lase așteptată, Sergio s-a mutat în 2016 în Statele Unite, unde a jucat la alte două echipe, fără pra mult succes. Însă în 2018 tânărul a renunțat de tot la fotbal și a început să studieze marketingul online în Los Angels. Acesta a fost și momentul în care a cunoscut-o pe Caroline, cea care avea să-i schimbe total viața.

Caroline Stanbury este actriță și vedetă TV în Marea Britanie, care provine dintr-o familie bogată.

De-a lungul timpului, s-a spus despre ea că ar fi avut relații cu tot flul de celebrități, inclusiv cu Prințul Andrew, fiul Reginei Elisabeta, dar și cu Hugh Grant, dar Caroline nu a confirmat niciodată aceste zvonuri.

Aflată acum la 45 de ani, ea a mai fost căsătorită timp de 17 ani cu un magnat turc, cu care are și trei copii, de care s-a despărțit însă în decembrie 2019.

Însă pentru Sergio acestea au fost doar amănunte lipsite de semnificație, căci, după cum spune el, a fost dragoste la prima vedere. Cei doi și-au anunțat relația în luna iulie a anului 2020, iar până la începutul lui 2021 erau deja logodiți.

”De când ne-am văzut, nu ne-am mai despărțit. Suntem suflete pereche. Tatăl meu mi-a spus că-mi va da toți banii din lume dacă ne vom despărți, iar mama a început să plângă când a aflat de relația noastră. Dar până la urmă, au cunoscut-o și acum o iubesc ca pe o fiică”, a spus Sergio Carrallo.

in-leaganSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Așa cum era de aștptat, cuplul și-a oficializat relația. Cei doi s-au căsătorit inițial în Mauritius pe 11 noiembrie 2021, dar au sărbătorit evenimentul în cadrul uni petreceri fastuoase cu prietenii și familia în Dubai în luna decembrie a anului trecut.

În prezent, cei doi locuiesc în Dubai, unde duc o viață de lux. Sergio lucrează acum în domeniul imobiliar, iar este considerată ca fiind „unul dintre cei mai de succes influenceri ai Dubaiului”, care, cu o singură postare pe contul său de Instagram poate câștiga mii de lire sterline promovând hoteluri exclusiviste, potrivit dailymail.co.uk.

Foto: Instagram carolinestanbury și Sergio Carrallo