Luna plină din 16 februarie, din zodia Leului, va fi o lună deosebit de norocoasă și va aduce șanse nesperate pentru trei zodii favorizate acum de astre.

Luna plină din Leu îndeamnă la acțiune, favorizează munca, proiectele noi, contractele, ofertele și achizițiile. Este o lună bună pentru cei care încep activități noi și pentru cei care au o șansă în plus în carieră. Dar mai ales pentru cei care aveau nevoie de o șansă să ridice capul, să fie optimiști și bătăioși. Iar nativii din 3 zodii vor fi privilegiați în acest sens.

Influența Lunii pline se va resimți puternic timp de 5 zile, până pe 21 februarie, timp în care cele trei zodii de mai jos trebuie să fii atente la oportunitățile pe care le primesc.

Zodia Berbec. Luna plină din 16 februarie deschide o ușă nouă

Pentru nativii Berbeci zilele dintre 16 și 21 – 22 februarie vor fi zile cu multe evenimente, cu mesaje și încurajări. Pentru ei, Luna plină din Leu vine cu oportunități în carieră. Acum vor avea o șansă în plus să avanseze, fie că un coleg se pensionează, fie că se creează un post necesar pe care vor fi mutați. Iar banii vor fi și ei mai mulți.

Zodia Leu și Luna plină din 16 februarie

Aflată în zodia lor, Luna plină are grijă de viitorul nativilor Lei și îi ajută să fie mai ambițioși, să se orienteze către un domeniu nou sau să avanseze. La fel ca în cazul Berbecilor, Leilor li se deschid uși care păreau închise. Trebuie doar să trimită cv-urile și scrisorile de intenție la cele mai potrivite posturi pentru ei, dar pe domenii noi de lucru, care se vor dezvolta pe viitor.

Zodia Vărsător. Luna plină, o nouă șansă

Vărsătorii sunt mai puțin interesați de carieră, în schimb energia Lunii pline din Leu poate fi benefică pentru cei mai creativi dintre ei care pot obține o colaborare frumoasă. Vor fi cooptați în proiecte care se dezvoltă treptat și care vor aduce bani frumoși. Pe viitor, vor fi proiecte care se vor derula din nou, iar cei care demonstrează acum că au idei originale și că pot face față unui program intens, vor fi recompensați.  

Citește și horoscopul lunii februarie