Horoscopul sănătății. Zodia Berbec

Ai nevoie de mai multă mișcare în luna martie, de plimbări lungi sau gimnastică susținută și chiar de plimbări cu bicicleta. Este posibil să apară probleme articulare din cauza umidității ridicate din această perioadă, iar durerile se vor accenta în ultima decadă a lunii.

Horoscopul sănătății. Zodia Taur

Este timpul să consumi cât mai multe crudități și verdețuri de primăvară. Nu lăsa nicio zi să treacă fără salate și preparate simple, sănătoase, cu multe legume. Carențele de vitamine pot fi recuperate prin verdețuri proaspete și ai nevoie de o dietă sănătoasă!

Horoscopul sănătății. Zodia Gemeni

Durerile de stomac par să domine în luna martie, dacă nu îți schimbi dieta și nu adopți alimente mai ușoare, mai potrivite cu un stil de viață sănătos. Încearcă să consumi foarte puțină carne și cât mai puține dulciuri. Inflamațiile din corp sunt favorizate de zahăr.  

Horoscopul sănătății. Zodia Rac

Ar trebui să încerci să îți schimbi rutina zilnică, să fii mai puțin sedentară și să ieși mai des la plimbare. Cu atât mai mult dacă ai copii mici. Pe de altă parte, ai grijă să consumi cât mai multe verdețuri de primăvară și cât mai multe lichide bune precum laptele și ceaiul.

Horoscopul sănătății. Zodia Leu

Ți-ar prinde bine să te apuci de grădinărit, să sapi, să greblezi, să îngrijești florile și pomii. Fă mișcare, fă sport, ocupă-te de grădină, mergi în drumeții scurte. Nu trebuie să aduni kilometri, dar poți face o mișcare sănătoasă pentru articulații și pentru suflet.  

Horoscopul sănătății. Zodia Fecioară

Muncești mult, dar trebuie să găsești activități plăcute care să ofere un echilibru între programul de muncă și timpul tău liber. Mergi la o sală pentru un program de fitness. Grădinărește sau plimbă-te cu bicicleta! Fă mai mult pentru sănătatea ta!

Horoscopul sănătății. Zodia Balanță

Ți-ar prinde bine o dietă pe bază de trufandale, cu multă ceapă verde, salată, ridichi și pătrunjel. Vei reface necesarul de vitamine și vei ajuta imunitatea organismului. În martie, se pare că sistemul tău imunitar este mai slab după o iarnă cu multă muncă.  

Horoscopul sănătății. Zodia Scorpion

Oricât de mult ai lucra, găsește timp să gătești ceva ușor și să mănânci cât mai multe alimente sănătoase preparate acasă. Evită pizza și dulciurile procesate. Organismul tău are nevoie de o pauză de la alimentele care obosesc stomacul și ficatul.

Horoscopul sănătății. Zodia Săgetător

Este timpul să începi o dietă de slăbit sănătoasă și să cumperi zilnic verdețuri din piață, iaurturi și pește. Evită cât poți de mult alimentele grase în luna martie, chiar dacă ai o siluetă frumoasă. Este timpul să îți refaci energia cu legume și verdețuri.

Horoscopul sănătății. Zodia Capricorn

Evită orice intervenție chirurgicală, dacă este posibil, în luna martie, deoarece imunitatea ta este mult mai scăzută. Încearcă să îți revitalizezi organismul prin diete sănătoase, cu multe verdețuri, prin gimnastică, ceaiuri, băuturi sănătoase și tonice, precum limonadele.

Horoscopul sănătății. Zodia Vărsător

Este o perioadă foarte bună luna martie pentru a încerca să renunți la viciile alimentare. Taie din porțiile de dulciuri, consumă doar jumătate de prăjitură, jumătate de pahar de suc, jumătate de înghețată. Teoria jumătăților te va ajuta foarte mult să capeți energie.

Horoscopul sănătății. Zodia Pești

Evită carnea și vei avea mai puține probleme digestive. De asemenea, ar fi bine să reduci consumul de cafea și de alimente acide sau foarte dulci, care pot afecta stomacul și ficatul. Este timpul să te gândești la o dietă mai sănătoasă și bogată în verdețuri.