Horoscopul lunii martie – zodia Berbec

Va fi o lună bună pentru zodia ta și se anunță o perioadă prosperă. Evenimentele de familie vor fi mai puţine, dar ai parte de mai multă distracţie cu prietenii. Vei beneficia de multe avantaje gratuite la serviciu și poate chiar de bonusuri neașteptate, dar astrele te avertizează să economiseşti banii câştigaţi în plus. Spre sfârșitul lunii se anunță un eveniment deosebit la care vei participa alături de frații sau de rudele soțului tău.

Horoscopul lunii martie – zodia Taur

Luna martie va fi o lună în care dragostea și viața de cuplu vor fi în prim plan. Dacă ești căsătorit de câţiva ani, Venus te ajută să îţi consolidezi relaţia cu soţul tău, să descoperiţi că puteţi fi foarte buni prieteni şi aliaţi în orice. Pe de altă parte, împreună veţi ajunge la un compromis care va salva căsătoria voastră, dacă sunteţi în pragul despărţirii. Totul se rezolvă cu răbdare și multă dragoste!

Horoscopul lunii martie – zodia Gemeni

Luna martie poate constitui un prag pentru zodia ta. Vei avea de făcut o alegere sau vei fi nevoită să renunți la ceva. Poate că vei pierde, poate că vei face o schimbare care nu îți convine la început, deși vei avea şi câştiguri bune. La mijlocul lunii vei resimţi presiunea unei noi slujbe sau a unei funcţii de conducere. Dacă vrei să vinzi sau să cumperi o locuință, semnează actele în ultima decadă a lunii.

Horoscopul lunii martie – zodia Rac

Luna martie începe cu o serie de întâlniri și petreceri pe la rude. Când o zi de naştere, când un botez, când o masă în familie. Luna martie este, cu siguranţă, o perioadă frumoasă pentru relațiile de familie, pentru evenimentele dedicate copiilor și pentru relația cu socrii. Când petreci atât de mult timp cu ei este imposibil să nu apară şi câteva disensiuni, dar vei fi destul de diplomată să le ocoleşti.

Horoscopul lunii martie – zodia Leu

Primăvara începe cu noi prietenii, cu noi activități în familie și cu realizări deosebite de care te vei bucura cu soțul tău. Vei cunoaşte persoane care îţi vor rămâne alături pentru restul vieţii şi vor deveni adevăraţi membrii de familie. Dacă eşti singură, luna martie poate fi luna în care dragostea îţi va scoate în cale un om deosebit. Relaţia voastră va avea şi câteva momente de cotitură, dar îndoielile tale vor fi treptat risipite de sentimentele lui.

Horoscopul lunii martie – zodia Fecioară

Pentru zodia ta, tranzitul lui Venus prin Vărsător poate fi un bun semnal să schimbi anumite lucruri în cariera ta sau la serviciul actual. Negociază cu șefii tăi să lucrezi câteva zile de acasă și să te acomodezi cu un alt stil de lucru. Îți va prinde bine pe viitor. La serviciu îți merge bine și vei învăța lucruri noi. Acasă nu se anunță schimbări, decât dacă vrei să îți vinzi locuința pentru că ești nemulțumită de ea.  

Horoscopul lunii martie – zodia Balanță

Ai proiecte ambiţioase anul viitor. Dacă ai deja un credit consistent, vei reuşi cu multă chibzuinţă să plăteşti cea mai mare parte din suma datorată şi să scapi de o povară de pe suflet. Iar, dacă nu ai datorii, te vei feri să faci vreuna şi te vei descurca cu ceea ce câştigi de la o lună la alta. Ba chiar vei reuşi să pui şi bani deoparte pentru un concediu deosebit şi pentru nunţile sau botezurile din familie.

Horoscopul lunii martie – zodia Scorpion

Te concentrezi mai mult pe carieră, muncă și serviciu în luna martie. Schimbările profesionale te vor face să fii mai prevăzătoare cu banii. Dacă va fi necesar, relaţiile cu anumite persoane influente te vor ajuta să găseşti un loc de muncă mai bun sau să urci pe scara profesiei. Dacă ai deja un post cheie în companie, vei prelua mai multe obligații și vei munci adesea peste program. În familie, vei avea vești bune din partea copiilor și vei fi mulțumită de realizările lor.

Horoscopul lunii martie – zodia Săgetător

Muncești mult la începutul lunii martie și ești apreciată de superiorii tăi. Poate că te vei bucura și de un program mai echilibrat de la mijlocul lunii. Vei găsi echilibrul profesional şi, mai ales, echilibrul dintre timpul petrecut la muncă şi cel petrecut acasă. Balanţa lucrurilor bune şi a celor rele va fi uşor destabilizată spre sfârșitul lunii, dar vei reuși să aduni mai mulți bani și să fii protejată financiar de încercările mai grele.

Horoscopul lunii martie – zodia Capricorn

Munca te obligă și te provoacă să fii mai incisivă și să încerci să obții un salariu mai bun. Luna martie este una dintre puținele perioade din an în care îți pot crește veniturile, în care poți aduna bani și poți scăpa de datorii. Vor fi zile în care te vei simţi prizoniera obligaţiilor de serviciu, dar te salvează serile petrecute cu prietenii sau cu copiii tăi. Scurte călătorii în weekend îți vor aduce liniștea și relaxarea de care ai nevoie.

Horoscopul lunii martie – zodia Vărsător

În luna martie, zodia ta este vizitată de Venus și de Marte, două astre care vor pune accentul pe activități noi, pe relațiile sociale și pe călătorii. Bucură-te de orice ocazie vei avea să călătorești cu familia, chiar dacă este vorba doar de o zi sau două. În ceea ce privește munca și câștigurile, nu se schimbă nimic, dar îți vei face viața mai frumoasă cu mici călătorii și experiențe deosebite. Spre exemplu, mergi mai des cu bicicleta și vei vedea ce de beneficii are pentru sănătate!

Horoscopul lunii martie – zodia Pești

Luna martie începe cu zile festive în familie, vor fi mici petreceri și întâlniri cu frații, cu rudele apropiate sau cu nepoții.  Muncești destul de mult, dar trebuie să îți faci timp pentru familie, deoarece munca nu îți aduce satisfacții deosebite. În ceea ce privește sănătatea, este posibil să apară probleme cu tensiunea arterială, probleme care se vor manifesta mulţi ani de acum încolo. Medicii îţi vor recomanda să eviți fumatul, cafeaua și sucurile acidulate.