Luna nouă din Pești, din data de 2 martie, va pune accentul pe dragoste și afecțiune și multe cupluri vor găsi mai mult timp liber pentru planurile lor.

Horoscop săptămânal  25 februarie – 3 martie – zodia Berbec

Începe luna martie, luna în care ție îți merge mereu bine. Iar conjunctura astrală arată că prima decadă din martie va fi de bun augur pentru multe planuri și mai ales pentru muncă. Nu ai de ce să te temi că se va schimba ceva la serviciu. Ești apreciată, îți place să lucrezi și banii vor veni la timp. Dar, dacă vrei alt loc de muncă, poate fi o perioadă bună să cauți și să analizezi ofertele noi.

Horoscop săptămânal 25 februarie – 3 martie – zodia Taur

Vei avea câteva zile deosebite și te vei simți iubită și apreciată. Mărțișorul este o perioadă romantică pentru zodia ta, dacă ai alături de tine un bărbat care te iubește cu adevărat. Poate chiar ți-ar prinde bine câteva zile de concediu să plecați amândoi la munte, să vă bucurați de ultimele zile de zăpadă. Orice acivitate plăcută și deosebită va aduce zile senine în relația de cuplu.

Horoscop săptămânal 25 februarie – 3 martie – zodia Gemeni

Poate fi o perioadă foarte bună la început de martie, dacă nu sunt probleme vechi în relația de cuplu. Venus îți oferă câteva soluții, dar fiecare dintre ele implică și compromisuri. Mai bine te bucuri de liniște, de intimitate și lași problemele mai grave legate de bani pe altădată. Doar dacă sunt probleme legate de infidelitate și gelozie va fi mult mai greu să le gestionezi.

Horoscop săptămânal 25 februarie – 3 martie – zodia Rac

Pot apărea probleme cu bugetul familiei la final de februarie. Banii îţi scapă de sub control şi de la o zi la alta te loveşti de noi situaţii pe care nu le poţi rezolva ușor. În primele zile din luna martie, unele probleme se adâncesc, dacă nu ai pus deoparte bani pentru situaţii neprevăzute. Nu este exclus să apară probleme de sănătate fie personale, fie în familie, care să necesite tratamente costisitoare.

Horoscop săptămânal 25 februarie – 3 martie – zodia Leu

Este o perioadă bună pentru un scurt concediu, pentru o pauză de la activitățile dificile și susținute pe care le-ai avut până acum. Luna nouă din Pești, din data de 2 martie, îndeamnă la dragoste, romantism, afecțiune. Dar ea poate pune la încercare relaţiile de familie, fidelitatea şi încrederea, dacă sunt probleme vechi în cuplu pentru care nu ați reușit să găsiți soluții mai bune.     

Horoscop săptămânal 25 februarie – 3 martie – zodia Fecioară

Te bucuri de astre generoase şi prietenoase la începutul lunii martie, care vor îndulci situațiile mai puțin plăcute legate de bani. Dacă pierzi ceva, dacă eşti nevoită să renunţi la ceva sau să închei prea brusc o relaţie, Venus va găsi o modalitate să te recompenseze. Dacă cineva îţi întoarce spatele, vei găsi în preajmă o altă persoană care te va înţelege mai bine şi te va ajuta. 

Horoscop săptămânal 25 februarie – 3 martie – zodia Balanță

Este timpul să iei o decizie importantă în relaţia de dragoste, să îţi construieşti un viitor mai bun alături de bărbatul pe care îl iubești. Fie că vei consolida legătura dintre voi, fie că veți decide să aveţi un copil, Luna nouă din Pești, din data de 2 martie, va marca o schimbare majoră. În cele din urmă, ceea ce vei decide îţi va aduce beneficii pe termen lung și trebuie să ai încredere în el.

Horoscop săptămânal 25 februarie – 3 martie – zodia Scorpion

Ţine cont de tranzitul lui Venus prin Capricorn care ar putea influența situația ta materială. Dacă primești mai mulți bani în aceste zile, Venus va influenţa în mod deosebit proiectele legate de casă. Cu siguranţă, vei trece printr-o schimbare semnificativă, dar, datorită lui Venus, ea va sosi în întâmpinarea dorinţelor tale. Profită de ocazie şi fii atentă la cheltuieli dacă vrei să renovezi.  

Horoscop săptămânal 25 februarie – 3 martie – zodia Săgetător

Te bucuri de câteva zile relaxate la final de februarie, în care vei reuşi să te întâlneşti mai des cu prietenii şi să te distrezi. La începutul lunii martie, Venus va avea o influenţă benefică pentru planurile pe care le-ai tot amânat. Vei reuşi să pui capăt unei situaţii mai puţin plăcute şi să începi să lucrezi la alte proiecte, care îţi vor aduce beneficii mai mari. Astrele vor fi de partea ta!

Horoscop săptămânal 25 februarie – 3 martie – zodia Capricorn

Vei reuşi să lămureşti câteva probleme financiare care te împiedicau să te ocupi de planurile tale personale. Fie că sunt datorii, fie că sunt facturi cu sume mari, vei reuşi să le plăteşti şi să păstrezi o relaţie bună cu persoanele care te-au împrumutat. După data de 2 martie, vei avea mai multe şanse să câştigi mai bine, să refaci bugetul familiei şi să pui bani deoparte pentru vacanțe.  

Horoscop săptămânal 25 februarie – 3 martie – zodia Vărsător

Te vei bucura de zile pline de energie și vor veni bani la final de februarie. În data de 2 martie, Luna nouă aduce un moment astrologic puternic, cu influenţe care se vor extinde până la jumătatea lunii martie. Luna nouă sporește nevoia de afecțiune și intimitate și te vei concentra mai mult asupra relației de dragoste. Vor fi momente frumoase în cuplu la început de primăvară.

Horoscop săptămânal 25 februarie – 3 martie – zodia Pești

Îți merge bine la final de februarie și pui deoparte niște bani pentru mici distracții cu familia. Luna nouă din Pești, din data de 2 martie, va consolida relaţia de dragoste, accentuând lucrurile pe care le aveți în comun. În următoarea perioadă, ți-ar prinde bine câteva zile libere, să te relaxezi, să fii mai conciliantă şi răbdătoare, să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai largă.