Horoscop săptămânal 18 – 24 februarie   – zodia Berbec

Vei fi nevoită să pleci la drum, dar orice călătorie te indispune în această perioadă, când ai foarte multe planuri. În familie, reuşeşti să te eliberezi de o promisiune făcută unei rude care nu îţi este prea dragă. Scapi astfel de un compromis şi scapi, totodată, de cineva care încerca doar să profite de ajutorul tău. În dragoste, lasă resentimentele deoparte şi încearcă să vorbeşti mai mult cu partenerul tău.

Horoscop săptămânal 18 – 24 februarie – zodia Taur

Evită certurile în familie! Nicăieri nu vei fi mai fericită decât alături de cei care te iubesc de ani de zile. Mama sau sora ta vor fi alături de tine dacă ai nevoie de sprijin financiar sau de ajutorul lor direct, chiar dacă te mai critică pentru alegerile făcute. Mercur te avertizează că poţi pierde o sumă importantă de bani dacă îți cumperi ceva foarte scump, fără să ţii cont de utilitatea lui în timp.

Horoscop săptămânal 18 – 24 februarie – zodia Gemeni

Pot apărea diverse probleme la serviciu, rămâi în urmă cu munca, primești obligații noi și ai nevoie de soluții noi. Cu toate acestea, schimbările vor avea și părți bune pentru că te provoacă să fii mai creativă. Ba chiar vei sărbători un triumf când vei finaliza mult mai repede un proiect dificil! Din punctul de vedere al sănătăţii, te simţi tot mai bine, dar ai nevoie de odihnă. 

Horoscop săptămânal 18 – 24 februarie – zodia Rac

Vei avea câteva zile mai dinamice, cu întâlniri diverse și vei face cunoştinţă cu o persoană care te cucereşte în câteva secunde. Te simţi bine în compania ei, dar tot nu scapi de sentimentele confuze legate de relația voastră. La serviciu dai impresia că eşti tot mai obosită şi este momentul să îţi schimbi atitudinea. Ar fi mai bine să eviţi întâlnirile importante, mai ales dacă nu termini treburile la timp.

Horoscop săptămânal 18 – 24 februarie – zodia Leu

Profită de timpul liber pe care îl vei avea spre sfârşitul săptămânii. Apare un eveniment neaşteptat în familie şi eşti rugată să dai o mână de ajutor. Dar opiniile tale nu vor fi apreciate şi vei fi dezamăgită. Dacă ai probleme în familie, discuţiile sincere sunt singurele care pot clarifica situațiile confuze. Vei vedea că multe rude te vor susţine. La serviciu, trebuie să ai mai multă răbdare.

Horoscop săptămânal 18 – 24 februarie – zodia Fecioară

Ține cont că luna februarie nu este prea bună pentru investiţii sau cheltuieli. Abia după data de 22 februarie te vei bucura de o situaţie financiară mai bună. Apar anumite probleme de sănătate pentru care ai nevoie de opinia mai multor medici. Conflictul cu un coleg de serviciu sau cu o persoană de care depinde munca ta rămâne deschis. Probabil că nu se va încheia cât timp depinzi de acea persoană.

Horoscop săptămânal 18 – 24 februarie – zodia Balanță

Îţi asumi mai multe responsabilităţi în familie, ceea ce poate conduce mai târziu la o ceartă cu partenerul de viaţă. Ai nevoie de o sumă mai mare de bani pe care o poţi obţine numai din partea rudelor apropiate. Relaţiile cu prietenii nu merg foarte bine, deoarece mulţi dintre ei au probleme financiare mai mari decât tine. Iar dacă apar probleme de sănătate, vei fi nevoită să ceri concediu medical.

Horoscop săptămânal 18 – 24 februarie – zodia Scorpion

Vei avea câteva zile mai obositoare. Ţi se pare că nu îţi mai reuşeşte nimic şi simţi că îţi iroseşti toată energia. Ai nevoie de un împrumut sau de ajutorul cuiva care să fie lângă tine când lucrurile se complică. Vei avea norocul să rezolvi câteva dintre problemele care apar pe parcurs, mai puțin pe cele legate de sănătatea ta, mai ales dacă ai ghionionul să te infectezi cu noua tulpină de coronavirus.

Horoscop săptămânal 18 – 24 februarie – zodia Săgetător

Fii optimistă pentru că mereu găsești resurse interioare puternice să treci peste obstacole. Nimic nu îţi va sta în cale zilele acestea. Relaţia cu persoana iubită merge tot mai bine şi chiar reuşiţi să vă faceţi planuri de călătorie împreună. Ideile unei prietene te stimulează să începi o activitate nouă sau, cel puţin, să încerci să înveţi ceva nou. Ți-ar prinde bine să dansezi sau să faci un sport ușor.

Horoscop săptămânal 18 – 24 februarie – zodia Capricorn

Eşti într-o formă de invidiat! Dacă ai ceva greu de rezolvat, dacă ai de trecut o probă dificilă, te vei descurca excelent. În schimb, ești puţin nehotărâtă în privinţa relaţiei sentimentale. Nu ştii cum să interpretezi ultimele vorbe sau fapte ale soțului sau ale iubitului tău. Analizează bine situaţia şi încearcă să găseşti o alternativă, dacă lucrurile nu mai merg așa cum trebuie.

Horoscop săptămânal 18 – 24 februarie – zodia Vărsător

Un coleg îţi propune să te asociezi cu el pentru un proiect care se va derula în ultima decadă a lunii februarie. Este posibil să înveți lucruri noi și să te distrezi, aşa că nu îl refuza, chiar dacă vei avea mai puţin timp liber. Reuşeşti să fi apreciată la serviciu doar dacă munceşti peste program. Este o situație excepțională și de scurtă durată, dar vei căpăta mai multă experiență care îți va prinde bine.

Horoscop săptămânal 18 – 24 februarie – zodia Pești

Se pare că primeşti veşti neplăcute. Una dintre ele poate fi legată de o penalizare pentru ceva ce nu ai plătit sau nu ai terminat la timp. Sfaturile soţului sau ale unui prieten apropiat vor fi utile în această situaţie. Lipsa banilor te nelinişteşte, dar trebuie să te obişnuieşti cu un buget mai restrâns până când vei reuşi să economiseşti o sumă mai mare. Te gândești și la cadouri inedite pentru copii.