Horoscopul zilei de 28 februarie – zodia Berbec

Principala preocupare de azi sunt banii, dacă aștepți salariul și dacă ai de plătit facturi mari. Dar problemele financiare se vor rezolva și spre seară vei aduna destui bani să îți achiți obligațiile.

Horoscopul zilei de 28 februarie – zodia Taur

Dacă te apuci de schimbări prin casă, cere ajutorul unor oameni care se pricep. Jupiter retrograd atrage accidentele și riști să cheltuiești o grămadă de bani pentru a repara ceea ce ai stricat.

Horoscopul zilei de 28 februarie – zodia Gemeni

În relaţia cu persoana iubită eşti nehotărâtă şi îi strici toate planurile pe care şi le făcuse pentru voi. Abține-te să comentezi tot timpul despre banii pe care nu îi aveți și încearcă să te bucuri de ce aveți.

Horoscopul zilei de 28 februarie – zodia Rac

Poate fi o zi dificilă, dacă trebuie să achiți o sumă mare de bani pentru facturi și întreținere. Fă-ți calcule și fii mai atentă cu următorul salariu din care ar trebui să pui deoparte mai mulți bani.

Horoscopul zilei de 28 februarie – zodia Leu

Ultima zi de februarie poate fi aglomerată și vei avea multe lucruri mărunte de rezolvat la serviciu. Unii dintre colegi nu înțeleg cum trebuie să decurgă lucrurile și mai mult te încurcă.

Horoscop 28 februarie – zodia Fecioară

Vei avea un program mai încărcat, dar te vei implica în tot felul de activități care îți priesc. Întâlnirile cu oameni deosebiți te vor binedispune și vei reuși să discuți probleme pentru care nu găseai soluții.

Horoscopul zilei de 28 februarie – zodia Balanță

Ocupă-te de cumpărăturile urgente, de facturi sau de datorii în ultima zi de februarie. Câtă vreme ai suficienţi bani, poţi rezolva toate problemele financiar care nu pot fi amânate.

Horoscopul zilei de 28 februarie – zodia Scorpion

Venus confirmă că planurile făcute în doi se vor împlini întocmai şi te va ajuta să pui în practică visuri care ţi se păreau greu de realizat. Va fi o zi bună pentru investiții și pentru reparații în casă.

Horoscopul zilei de 28 februarie – zodia Săgetător

Apare o conjunctură favorabilă la locul de muncă şi ai toate şansele să realizezi cerinţele mai dificile ale şefilor. Va fi o zi în care poți rezolva o problemă urgentă și poți scăpa de griji pentru toată săptămâna.

Horoscopul zilei de 28 februarie – zodia Capricorn

Dacă bugetul tău este strict, păstrează banii doar pentru lucrurile utile și te vei descurca. Luna martie trebuie să fie o perioadă de acumulare și trebuie să găsești soluții ingenioase pentru necesitățile tale.

Horoscop 28 februarie – zodia Vărsător

Aşteaptă ocazii mai bune pentru cele mai importante proiecte din această săptămână. Ziua de luni este bună pentru analiză și pentru împărțirea banilor în funcție de necesități, dar nu pentru achiziții.

Horoscopul zilei de 28 februarie – zodia Pești

Bucură-te de orice clipă frumoasă pe care o primești azi și fii alături de copiii sau de soțul tău, dacă trec prin încercări mai grele. Nimic nu va fi prea grav, dacă sunteți uniți și dacă acționați imediat să rezolvați problema.