Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Berbec

Situația ta financiară poate să fie mult mai bună la sfârșitul lunii, dacă ți-ai păstrat locul de muncă. Dacă ești în căutarea unui job nou, o veste primită după amiază îți va fi de folos.  

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Taur

Tensiunile de la serviciu nu te lasă în pace nici vineri, când trebuie să lucrezi mai relaxată. Poate că ar fi bine să analizezi aspectele mai dificile în liniște, acasă, și apoi să încerci să le discuți cu șeful tău, săptămâna viitoare. Sigur vei găsi o idee salvatoare.

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Gemeni

Un eveniment de familie te obligă la cheltuieli neprevăzute, dar te vor bucura momentele petrecute lângă oameni dragi. Ai mare grijă să nu faci vreo gafă, din graba de a clarifica unele lucruri tensionate în relația cu rudele în vârstă.

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Rac

Vineri este ziua în care îți place să te ocupi doar de tine. Dar ești căutată de câțiva prieteni și trebuie să le acorzi din timpul tău. S-ar putea ca noutățile pe care le afli să îți fie de folos mai târziu la locul de muncă.

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Leu

Relaţiile cu prietenii vechi devin foarte importante în aceste zile, iar azi în mod deosebit trebuie să fii alături de un prieten care are nevoie de tine. Dacă el trece printr-o situație mai dificilă, încearcă să iei decizii mai bune decât el.

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Fecioară

Concetrează-te asupra problemelor din familie, mai ales asupra celor sentimentale. Fereşte-te să răneşti orgoliul cuiva drag, oricât de mult ţi-ai dori să îi spui adevărul. Azi este o zi pentru relaxare, dragoste și comunicare.

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Balanță

Discuțiile cu partenerul de viață s-ar putea să îți deschidă ochii asupra unor investiții de care aveți nevoie amândoi în casă. Poate că ar fi bine să analizați câți bani merită să cheltuiți pentru o modernizare a locuinței.

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Scorpion

Eşti tentată să încerci ceva nou şi deosebit, ceea ce îţi va prinde bine pe viitor. Important este să te fereşti să călătoreşti pe distanţe mari. Nu este o zi prea bună pentru călătorii costisitoare.

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Săgetător

Ai nevoie de mai multă stabilitate şi ar fi bine să te abţii de la cumpărăturile inutile. Poate că azi vei avea nevoie de o sumă de bani importantă pentru a rezolva o problemă mai veche de familie.

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Capricorn

Distrează-te, relaxează-te, dar păstrează cea mai mare parte din banii pe care i-ai câștigat în luna februarie într-un cont separat. S-ar putea să ai nevoie de ei pentru investiții mai mari săptămâna viitoare.

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Vărsător

Ai şanse mari să mai câştigi ceva bani în plus vineri, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu tehnic. Dacă lucrezi ocazional la sfârșit de săptămână, negociază o plată mai mare pentru orele suplimentare.

Horoscopul zilei de 25 februarie – zodia Pești

Timpul liber de vineri după amiaza este un bun sfetnic să analizezi obiceiurile vechi şi nesănătoase, de care ar trebui să scapi. renunță o vreme la alimentele grase sau la țigări. Fă o schimbare de luni și vei avea de câștigat!