Horoscopul zilei de 21 februarie – zodia Berbec

Va fi o zi bună pentru negocieri, pentru contracte, pentru o nouă colaborare. Va veni o veste bună de la cineva care vrea să lucreze cu tine. Astrele te ajută să transformi o înţelegere amiabilă într-un contract serios şi să obţii beneficii.

Horoscopul zilei de 21 februarie – zodia Taur

Este o zi frumoasă, în care te concentrezi asupra relației de cuplu și te gândești mai mult la ce veți face împreună. Dacă este vorba de o relaţie de dragoste veche, vei lua o decizie importantă pentru viitorul vostru împreună.

Horoscopul zilei de 21 februarie – zodia Gemeni

Vei fi ajutată să pui capăt unei situaţii care ţi-a creat numeroase probleme, dar a cărei rezolvare nu ţine de bani. Atmosfera de acasă se va destinde şi îţi poţi face iar planuri de viitor.

Horoscopul zilei de 21 februarie – zodia Rac

Pot apărea probleme financiare, dar le poţi rezolva dacă apelezi la un membru al familiei capabil să te susţină. Un împrumut ar fi soluţia cea mai bună, dar numai de la persoanele apropiate care înţeleg situaţia.

Horoscopul zilei de 21 februarie – zodia Leu

Te bucuri de energia lui Marte care transmite o influenţă puternică asupra tuturor proiectelor tale profesionale. Dacă îţi doreşti o colaborare sau vrei să grăbeşti semnarea unui acord, Marte te va susține azi.

Horoscopul zilei de 21 februarie – zodia Fecioară

Încearcă să cumperi pe rând obiectele scumpe de care ai nevoie, astfel încât să nu foloseşti bani din rezerva strategică a familiei şi să nu faci datorii. Este o zi bună pentru achiziții, dar cu măsură.

Horoscopul zilei de 21 februarie – zodia Balanță

Dacă iei un credit de la bancă pentru a acoperi datoriile curente, fii foarte atent la obligaţiile pe care ţi le asumi. Ferește-te să risipești banii pe diverse obiecte doar pentru un capriciu.

Horoscopul zilei de 21 februarie – zodia Scorpion

Va fi o zi cu multe cumpărături. Priveşte partea plină a paharului, chiar dacă ţi se pare că pierderile sunt mari. Dacă ai cumpărat lucruri cu adevărat necesare, nu ai de ce să regreți.

Horoscopul zilei de 21 februarie – zodia Săgetător

Eşti tot mai ocupată, facturile neplătite se adună şi responsabilităţile de la serviciu cresc. Azi, trebuie să îți organizezi mai bine munca și să te ocupi doar de activitățile cu adevărat prioritare.

Horoscopul zilei de 21 februarie – zodia Capricorn

Se anunță o zi mai dificilă, în care trebuie să rezolvi rapid situații complicate la serviciu. Dar Jupiter te poate ajuta să iei legătura cu oamenii care vor îţi vor simplifica munca, iar tu vei face eforturi mai mici.

Horoscopul zilei de 21 februarie – zodia Vărsător

Nu îţi place să dai sfaturi şi nici să te implici în problemele altora, dar vei trece prin situaţii în care va fi nevoie de sprijinul tău. Este nevoie de cineva cu idei creative și ieșite din tipare pentru a rezolva problemele.

Horoscopul zilei de 21 februarie – zodia Pești

Dacă vrei să dai bani cu împrumut, vei recupera foarte greu sumele împrumutate. Ziua de luni nu este deloc bună să dai bani, să plătești facturi, să faci cumpărături scumpe. Păstrează banii și amână cheltuielile pe mâine.