Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Berbec

Va fi o zi dedicată prietenilor și colegilor, te vei întâlni cu oameni cu care ai colaborat sau vei primi mesaje de la ei. Fii optimistă și transmite la rândul tău un mesaj de încurajare celor care au o zi mai grea.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Taur

Muncești mult de dimineață și ai pretenții de la colegii tăi să rezolve mult mai repede anumite sarcini de serviciu. Din această cauză, este posibil să apară discuții neplăcute la birou, mai ales dacă ai o funcție de conducere.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Gemeni

Relațiile cu unii dintre colegi sau cu un șef obtuz devin mai încordate azi. Oricât de conciliantă ai fi, probabil vei fi nevoită să faci un compromis și să lucrezi mai mult decât ar trebui.

Horoscop 2 martie – zodia Rac

Veştile pe care le vei primi curând sunt destul de îngrijorătoare, dar vei găsi soluţii pentru problemele care se anunţă. Trebuie doar să iei legătura cu oamenii potriviţi, care au experienţă în domeniu.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Leu

Familia te anunță că au apărut situații care necesită investiții, bani, mici sacrificii pe care nu toți sunt dispuși să le facă. Totul se rezolvă, doar că unele probleme costă mai mult și vei avea nevoie de frații tăi.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Fecioară

Se pare că vei primi niște bani azi dintr-o sursă neașteptată. Poate fi vorba de o datorie veche, pe care nici nu credeai că o mai poți recupera, sau de o recompensă de care nu ți-a pomenit nimeni zilele trecute.

Horoscop 2 martie – zodia Balanță

Unul dintre copii are un succes la școală, primește un premiu sau este apreciat pentru colaborarea la un proiect educativ. Bucură-te de veștile bune și lasă deoparte grijile, cel puțin azi!

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Scorpion

Ești o persoană determinată și întotdeauna îți faci planuri bine gândite, înainte de a începe un proiect nou. Iar azi vei ajuta un prieten sau un șef să întocmiți planul unei noi afaceri.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Săgetător

La serviciu, vor fi ședințe și discuții despre noi proiecte de lucru sau chiar despre schimbarea strategiei. Experiența ta își spune cuvântul și vei lua în calcul piedicile de care vă puteți lovi.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Capricorn

Situaţia ta financiară pare să fie mai puţin stabilă la începutul lunii, dar se va îndrepta în următoarele zile, până pe data de 15 martie. Fii prudentă și nu mai cheltui banii pe nimic, în afară de lucrurile esențiale.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Vărsător

S-ar putea ca soțul sau copiii să aibă nevoie de o sumă mai mare de bani azi și trebuie să faci un sacrificiu pentru ei. Poți renunța oricând la obiecte pe care le cumpărai pentru casă în favoarea dorințelor lor.

Horoscopul zilei de 2 martie – zodia Pești

Astrele anunţă o zi benefică, în care te poţi bucura de lucrurile frumoase pe care le-ai obţinut până acum şi de compania prietenilor. este posibil să primești o vizită spre seară care te binedispune.