Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Berbec

Vineri, 18 februarie, este una dintre cele mai norocoase zile ale acestei luni pentru zodia ta. Ideile pe care le ai de dimineață pot fi mai ușor puse în practică, pentru că vei fi ajutată de prieteni.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Taur

Vei avea noroc chior azi! Nu se știe cum și când, cine te ajută sau cine îți aduce bani, dar vei câștiga ceva deosebit. Va fi o zi cu surprize, cu o veste foarte bună din familie și chiar cu un câștig nesperat.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Gemeni

Oricât de gri ar fi ziua aceasta, stă în puterea ta să o faci mai frumoasă. Încearcă să te bucuri de vremea mai caldă și să ieși la o plimbare lungă. Amână obligațiile mai puțin importante pentru săptămâna viitoare.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Rac

Vei primi o veste bună la serviciu sau de la un partener cu care vrei să colaborezi. Cu ajutorul lui Venus, vei cunoaște oamenii potriviți care îţi vor deschide ușa către o afacere bună.

Horoscop 18 februarie – zodia Leu

Dacă vrei un alt loc de muncă, întreabă în dreapta şi stânga ce şanse de angajare poţi avea. Strădaniile tale vor fi răsplătite şi primele veşti bune vor veni spre seară.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Fecioară

Marte te ajută să te ocupi de toate treburile şi planurile pe care le-ai amânat până acum, mai ales că vei primi sprijin din partea familiei. Este o zi în care pot împlini multe lucruri bune pentru zodia ta.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Balanță

Primeşti veşti bune din partea lui Venus care te ajută să strângi bani sau să câştigi mai bine. Cert este că bugetul tău îți permite azi să ieși la cumpărături sau să petreci o seară plăcută cu prietenii.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Scorpion

Fereşte-te să iei decizii radicale în dragoste. Nu spune ” nu” când persoana iubită te roagă ceva special. Refuzul tău ar putea provoca rupturi şi regrete. Și el are nevoie de sprijinul tău din când în când.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Săgetător

Amână plăţile sau cumpărăturile mai puţin urgente şi ocupă-te de dorinţele tale sau ale celor dragi. Poți face o surpriză deosebită unuia dintre copii care este atras de un hobby frumos.

Horoscop 18 februarie – zodia Capricorn

Încearcă o abordare nouă în relaţia de dragoste. Dacă problemele dintre voi persistă, trebuie să îţi schimbi atitudinea şi să încerci să priveşti lucrurile din alt unghi. Poate fi o zi bună pentru o excursie în doi.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Vărsător

Relaţiile unei prietene apropiate îţi deschid uşi care păreau să rămână închise. Vei avea șansa să discuți cu o persoană influentă despre un alt loc de muncă unde experiența ta este apreciată.

Horoscopul zilei de 18 februarie – zodia Pești

Îţi poţi căuta un alt loc de muncă sau o colaborare care ţi-ar surâde în timpul liber. Trebuie doar să sacrifici întâlnirile cu prietenii și micile distracții pentru acest weekend.