Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Berbec

Trebuie să dai dovadă de mai multă responsabilitate în relația de cuplu, mai ales dacă ești căsătorită. Dacă ai neglijat treburile casnice în ultima vreme, începe să se vadă acest lucru.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Taur

Se pare că ai neglijat o vreme activitățile copiilor. Ar fi o zi bună azi să te revanșezi și să discuți cu ei, să faceți temele împreună sau să analizați o carte pe care au citit-o recent.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Gemeni

Ori alegi o plimbare lungă de dimineață, ori stai acasă și analizezi cu deosebită atenție proiectele pe care vrei să le începi. Trebuie să te gândești bine de ce bani dispui pentru ideile tale.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Rac

Dacă ai propria afacere, va fi o zi bună și vei aduna un profit mai mare. Dar ar fi bine ca azi să acorzi mai multă atenție detaliilor pe care le-ai neglijat în ultimele săptămâni.  

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Leu

Nimic nu este prea greu, dacă ești ambițioasă, iar dacă te gândești la o afacere din care va profita întreaga familie, cu siguranță vei găsi o soluție bună. Este o zi în care este bine să analizezi ce resurse financiare mai ai la dispoziție.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Fecioară

Azi poți avea discuții foarte bune și profitabile cu un prieten care te va susține. ideile tale sunt foarte bune și te va sprijini cu bani să cumperi o mașină sau un obiect mai scump, dar necesar.

Horoscop 16 februarie – zodia Balanță

La serviciu poate fi o zi mai grea, cu noi obligații. Este important ca tot ceea ce faci azi să fie bine gândit de cu dimineață și să nu lași treburile mai grele în seama cuiva fără experiență.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Scorpion

Vei avea o zi destul de grea, dar frumoasă, pentru că vei munci când alții se distrează, dar vei fi mulțumit de rezultate. Fie că lucrezi de acasă sau de la birou, vei reuși să avansezi foarte mult.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Săgetător

Muncești mult azi, dar ești mulțumită pentru că munca ta aduce roade imediat. Reușești să repari sau să refaci lucrurile care nu funcționau, inclusiv o relație delicată cu o amică bună.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Capricorn

Se pare că vei avea parte de primele câştiguri mai consistente după o perioadă de austeritate. Poate că abia acum primești bonusul aşteptat de câteva zile. Poate fi o seară frumoasă la cumpărături.

Horoscop 16 februarie – zodia Vărsător

Soțul sau partenerul tau de cuplu ar putea avea probleme financiare pe care trebuie să le rezolvi rapid. Cu ajutorul tău și cu un alt ajutor din familie puteți trece peste acest impas și puteți repara o greșeală.

Horoscopul zilei de 16 februarie – zodia Pești

Poate fi o zi foarte bună să cauți o mașină nouă pentru tine sau pentru cineva din familie care are mare nevoie. Este o perioadă bună pentru investiții în mijloacele de transport.