Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Berbec

Marte ar putea amplifica problemele cu care te confrunți la muncă. Nu aștepta prea mult să aduci în discuție ceea ce te nemulțumește pentru că vei pierde mai târziu.

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Taur

Ferește-te să faci prea multe lucruri într-un timp foarte scurt. Niciodată marți dimineața nu dai randament dacă te ocupi de mai multe proiecte deodată. Alege-l pe cel mai important.

Horoscop 15 februarie – zodia Gemeni

Ai mult de lucru azi și trebuie să recuperezi orele pierdute săptămâna trecută. Vestea bună este că marți va fi o zi plină de energie și te vei ocupa de toate, ajungând la un rezultat bun.

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Rac

Ar fi bine să analizezi azi proiectele care au avut randament şi de care ai fost mulţumit, chiar dacă ai muncit sub tensiune. Unele dintre ideile care au adus profit frumos pot fi reluate zilele acestea.

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Leu

Îți vei aminti un sfat important pe care l-ai primit cândva de la tatăl sau de la bunicul tău. Este o zi în care trebuie să fii prudent, chiar dacă ți se pare că lucrurile merg așa cum vrei tu.

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Fecioară

Va fi o zi bună, cu multă energie, pe care nu trebuie să o irosești. Dimineața ocupă-te de cele mai grele sarcini la serviciu și vei găsi mai ușor colegi să te ajute cu ele.

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Balanță

După amiaza vei fi pe drumuri, încercând să rezolvi unele probleme administrative, probleme la școala sau grădinița copiilor. Nu este exclus un drum la medicul de familie pentru un consult.

Horoscop 15 februarie – zodia Scorpion

Primeşti veşti contradictorii la serviciu şi nu ştii ce decizii să iei sau cum să te comporţi cu anumiţi colegi. Nu te simţi deloc motivată să faci vreun efort şi amâni treburile mai importante.

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Săgetător

Jupiter, astrul şanselor, îţi poate aduce câştiguri frumoase la mijlocul lunii februarie. Vei reuşi să îţi cumperi ceva deosebit, să plăteşti o datorie sau să pui niște bani deoparte pentru o excursie. 

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Capricorn

Este posibil să apară conflicte cu o persoană apropiată care nu poate fi de acord cu toate deciziile tale. Conflictul dintre voi s-ar putea să dureze o perioadă mai lungă, dacă nu eşti dispusă să faci un compromis.

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Vărsător

Este o zi plină de aventuri, mai ales dacă te afli departe de casă, într-o călătorie cu persoana iubită. V-ar prinde bine să faceți câteva lucruri mai deosebite, să învățați să skiați sau să patinați.

Horoscopul zilei de 15 februarie – zodia Pești

Vei avea parte de vești bune, mai ales azi când este posibil să recuperezi niște bani. Lasă deoparte grijile şi problemele dificile, pentru că cei dragi din jurul tău se vor ocupa de ele.