Horoscopul zilei de 14 februarie – zodia Berbec

Cumpără o cutie mare cu bomboane de ciocolată și bucură-te de clipele tale libere alături de oamenii pe care îi iubești. Este Ziua Îndrăgostiților și a tuturor celor care iubesc. Chiar dacă ești singură, împarte ciocolata cu prietenele tale!

Horoscop 14 februarie – zodia Taur

Este sărbătoare, este Ziua Îndrăgostiților și cel mai bun prilej să petreci o după amiază plăcută, în compania persoanei iubite. Nu îți trebuie decât ciocolată și un vin aromat.

Horoscopul zilei de 14 februarie – zodia Gemeni

Lasă deoparte munca, grijile, banii și încearcă să te bucuri de ziua de azi cu flori și ciocolată. Cine te iubește va fi lângă tine și îți va arăta azi cât de mult însemni pentru el. Seara este prielnică pentru un film romantic.

Horoscopul zilei de 14 februarie – zodia Rac

Va fi o zi romantică în care ar fi bine să îți exprimi liber sentimentele. Dacă ești îndrăgostită, nu sta pe gânduri și spune-i sincer ceea ce simți. Nu pierde timpul și profită de momentele frumoase!

Horoscopul zilei de 14 februarie – zodia Leu

Se pare că vei reuşi să aduni mai mulți bani, poate datorită faptului că munceşti în timpul liber sau poate datorită unui prieten care te implică într-un proiect bine plătit. Azi poți cumpăra un cadou deosebit de Sf. Valentin.

Horoscop 14 februarie – zodia Fecioară

Trebuie să aduci mai multă dragoste în viața ta. Dacă eşti singură, Venus te va ajuta să te apropii de cine îţi este drag. Mesajele tale își vor atinge scopul urmărit și poți stabili o întâlnire chiar azi.

Horoscopul zilei de 14 februarie – zodia Balanță

Te bucuri de o zi cu totul deosebită, protejată de Venus şi de Marte, care alungă toate obstacolele din calea ta. Astrele promit că vei fi cu adevărat fericită în dragoste și vei primi noi dovezi de afecțiune.

Horoscopul zilei de 14 februarie – zodia Scorpion

Fie că îți place sau nu, Ziua Îndrăgostiților trebuie marcată prin mici gesturi romantice. Nu este nevoie de nimic deosebit sau scump. Dar poți petrece câteva clipe frumoase cu persoana iubită la o ciocolată caldă.

Horoscopul zilei de 14 februarie – zodia Săgetător

Cumpără ceva dulce deosebit pentru persoana iubită. Nu lăsa ziua de azi să treacă fără să sărbătoriți cu o felie de tort sau o cutie de bomboane, chiar dacă stai la muncă până târziu.

Horoscopul zilei de 14 februarie – zodia Capricorn

Micile dovezi de afecțiune vor face ziua aceasta mult mai frumoasă. Este Ziua Îndrăgostiților, este Sf. Valentin și trebuie să uiți o clipă de griji, de facturi și de problemele copiilor.

Horoscopul zilei de 14 februarie – zodia Vărsător

Dacă te afli la munte cu persoana iubită, bucurați-vă din plin de momentele voastre de libertate și încheiați ziua aceasta cu o cină romantică. Un tort de ciocolată va face minuni pentru o seară în doi.

Horoscopul zilei de 14 februarie – zodia Pești

Este Ziua Îndrăgostiților, primești noi dovezi de afecțiune, flori și bomboane de la cine te iubește. Pregătește o seară romantică pentru soțul tău, oricât de obosită ai fi.