Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Berbec

Ar fi bine să accepți proiecte mai îndrăzneţe la serviciu, mai ales dacă poți munci în ritmul tău și programul de lucru nu se schimbă. Astfel poți demonstra că munca ta aduce  calitate și poți cere recompense.

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Taur

Ar fi bine să analizezi azi proiectele care au avut randament şi de care ai fost mulţumită, chiar dacă ai muncit sub tensiune. Unele dintre ideile care au adus profit frumos pot fi reluate în viitorul apropiat.

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Gemeni

Ferește-te să faci prea multe lucruri într-un timp foarte scurt. Niciodată vineri nu dai randament dacă te ocupi de mai multe proiecte deodată, chiar dacă ești omul care începe multe lucruri și crede că le poate face pe toate.

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Rac

Se pare că ai multe lucruri de făcut azi, unele dintre ele rămase de la începutul săptămânii. Analizează-le pe rând și lasă pentru săptămâna viitoare ceea ce crezi că necesită mai mult efort. Nu poți face bine totul!

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Leu

Jupiter ar putea amplifica problemele cu care te confrunți la muncă, iar ultima zi de lucru din săptămână poate fi o zi bună să le discuți cu șefii tăi. Ideile practice sunt binevenite azi și le vei rezolva.

Horoscop 11 februarie – zodia Fecioară

Este posobil să apară tensiuni în relația de cuplu. Nu aștepta prea mult să aduci în discuție ceea ce te nemulțumește pentru că vei pierde mai târziu. Aspectele neplăcute trebuie lămurite imediat.

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Balanță

Dacă îți analizezi cu atenție situația financiară și consideri că ai nevoie de sprijin, poate fi o zi bună să primești un credit sau un împrumut de la un prieten. Poți face multe lucruri bune pentru familie cu banii respectivi.

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Scorpion

Se pare că este o zi bună pentru zodia ta să discuți despre bani sau să negociezi sume mai mari pentru munca pe care o faci. Negocierile purtate azi vor fi în favoarea ta, dar și în favoarea celor care dau banii pentru că primesc calitate.

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Săgetător

Este o zi bună pentru zodia ta dacă vrei să negociezi sau să faci diverse achiziții. De asemenea, poate fi o zi bună să vinzi cu un profit bun o mașină sau un alt obiect mai valoros.

Horoscop 11 februarie – zodia Capricorn

Sunt șanse mari să câştigi mai mulți bani chiar azi. Te vei bucura de un buget consistent și nu este exclus să recuperezi niște datorii de la prieteni. Iar în weekend, ți-ar prinde bine o scurtă călătorie.

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Vărsător

Poți câştiga mult la sfârșitul zilei, dar poți să şi pierzi, dacă nu ești atentă azi la detaliile semnificative legate de munca ta. Dacă ai de semnat un contract, negociază cu mare atenție toate aspectele.

Horoscopul zilei de 11 februarie – zodia Pești

Va fi o zi bună să faci lucruri noi la serviciu. Trebuie doar să fii atentă să nu te aliezi cu persoane pe care le interesează doar profitul lor personal. Ai nevoie de colegi creativi și optimiști, nu doar de profitori.