Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Berbec

Bucură-te de flori și de mărțișoare azi și lasă grijile deoparte măcar pentru câteva ore. Zodia ta este ferită de necazuri, vei avea o zi liniștită și poți trimite mesaje tuturor persoanelor dragi de Mărțișor.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Taur

Evită persoanele morocănoase și discuțiile neplăcute. Chiar dacă este vremea rece și fulguiește, poate, prin zona ta, bucură-te de prima zi de primăvară cu flori și cu mărțișoare.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Gemeni

Este o zi frumoasă, indiferent de vreme, în care trebuie să iei legătura cu prietenele sau cu rudele tale. Pregătește mărțișoare și flori pentru oamenii dragi și mesaje de încurajare pentru cei care au nevoie de tine.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Rac

Lucrurile se precipită, unele situații se rezolvă rapid chiar de dimineață, iar deciziile pe care le-ai luat zilele trecute vor aduce azi vești bune. Nu uita să pui pe birou un buchet de flori, să îți meargă bine de Mărțișor.

Horoscop 1 martie – zodia Leu

Dacă ești mulțumită de ceea ce ai realizat în februarie, mergi mai departe, chiar dacă au mai rămas câteva aspecte neclare. Cu ajutorul familiei și cu o zi norocoasă azi, vei rezolva alte mici probleme.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Fecioară

Te bucuri de zile mai bune la început de martie, câștigurile tale pot crește, dar și cheltuielile vor fi mai mari. Vestea bună a acestei zile este că primești un mesaj important de la un om pe care îl apreciezi.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Balanță

Pierderile neprevăzute pe care le-ai avut zilele trecute pot fi recuperate azi. Și nu este vorba doar de bani. Te vei bucura de afecțiunea unui om care își dorește să fie mai aproape de tine.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Scorpion

Vei avea o zi bună și vei fi căutată de persoane care țin foarte mult la tine și te apreciază. Nu rata ocazia să îndrepți lucrurile, dacă au fost probleme între voi, sau doar să le dăruiești un mărțișor.

Horoscop 1 martie – zodia Săgetător

Se anunţă câştiguri frumoase sau avantaje profesionale la care nu sperai. Poate primeşti o maşină sau un abonament gratuit pentru telefonul mobil din partea șefilor. Va fi o zi cu negocieri bune!

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Capricorn

Va fi o zi cu vești bune și nu trebuie să îți faci griji prea mari, chiar dacă vei cheltui niște bani pe seară. Dacă ai ocazia să ieși la un restaurant alături de persoana iubită, nu refuza, pentru că aveți amândoi nevoie de socializare.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Vărsător

Pregătește flori și mărțișoare și mergi în vizită la cele mai dragi femei din viața ta, la mama ta, la surori și la prietene. Le vei face o surpriză deosebită mai ales într-o zi rece, cu vești îngrijorătoare.

Horoscopul zilei de 1 martie – zodia Pești

Petrece în familie, bucură-te de florile oferite de copii și mai ales de dragostea soțului tău. 1 martie îți aduce o seară deosebită, dar mai ales îți aduce noi dovezi de afecțiune din partea oamenilor dragi.