CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Dacă visezi furtună, vreme rea, viscol și zăpadă sau, din contră, cer senin și soare plin… semnele vremii reflectă emoțiile, sentimentele și stările tale de spirit.

Cel puțin așa consideră specialiștii în onirologie, care ne avertizează că emoțiile și stările de spirit pe care le avem seara, înainte de culcare, vor fi reflectate în vise prin diverse simboluri, dar și prin intemperii sau alte manifestări ale vremii.

Dacă visezi furtună și ploaie

Am pus accentul pe furtună pentru că, dintre toate semnele vremii, furtuna puternică de vară, cu tunete și fulgere, cu ploi abundente, apare cel mai des în vise.

Cu siguranță, ea este legată de sentimente puternice, tumultoase, de stări febrile, stări de nervozitate și angoase. Furtuna exprimă starea noastră de spirit înainte de culcare sau din ultima perioadă, dacă am avut probleme emoționale.

Când visezi furtună, subconștientul încearcă să se elibereze de sentimentele și emoțiile negative pe care le-ai acumulat. Dacă visezi fulgere, acestea sunt legate poate de tensiunile puternice pe care le ai acasă sau la serviciu.

Iar ploaia abundentă reprezintă nevoia ta de a scăpa de situațiile conflictuale, de probleme, de incertitudini, de certurile de acasă. Ploaia are adesea în vise rolul de a ”spăla” sau ”elimina” tot ceea ce ne crează probleme.

Dacă visezi viscol și zăpadă

Alte manifestări extreme ale vremii care pot apărea mai des în vise sunt viscolele și zăpada abundentă, care acoperă tot. La fel ca și furtuna, viscolul poate fi manifestarea în subconștient a unor frustrări, regrete, eșecuri, dezamăgiri.

Toate aceste sentimente negative se manifestă violent în vise, vedem viscolul care ne apropie și ne pune în pericol casa sau viața, așa cum situațiile dificile din realitate ne pun în pericol sănătatea, căsnicia sau cariera.

Vezi şi cum se formează fulgerul și câti volți sunt într-un fulger!

Citeşte şi despre ce înseamnă când visezi că te căsătorești şi despre ce înseamnă când te visezi mire!

Află ce înseamnă când visezi că plângi şi ce înseamnă când visezi că ți-a căzut un dinte! Ştii ce înseamnă când visezi foc sau ce înseamnă când visezi sânge?