Întrebată direct cine este tatăl copilului său, vedeta a spus, în interviul acordat Click: „Sunteți curioși, nu? Lucrurile intime rămân private și sunt foarte geloasă și egoistă, le trăiesc pentru mine!

Pot să spun că l-am așteptat o viață întreagă pe iubitul meu și pe tatăl copilului meu, dar este singurul bărbat care putea să fie tatăl copilului meu!

Este exact ce mi-am dorit, suntem fericiți împreună și ne trăim acest moment atât de minunat cu discreție și cu eleganță, pentru că este al nostru personal, nu este un moment legat de meseriile noastre. Faptul de a putea alege să îți trăiești viața fără să ți-o expui cred că este un atu!

Cu siguranță, la momentul potrivit, o să puteți afla mai multe. Soțul meu nu face parte din lumea showbizului și este normal, din respect față de el, să nu-l implic în meseria mea. Într-o lume atât de expozivă și atât de plină, noi am ales”.

Ce a putut spune Ramona Bădescu despre iubitul ei e faptul că se trage din Sicilia. Întrebată unde și când va fi prima vacanță cu cel mic (al cărui nume nu l-a dezvăluit). Ramona Bădescu a răspuns: ”Întâi botezul și după vine și vacanța! Primul loc unde o să mergem în vacanță cu fiul meu o să fie în Sicilia, pământul bunicilor, străbunicilor și familiei băiatului meu”.

Botez la Vatican

Cât despre botez, acesta va fi, cel mai probabil, la Vatican. O data nu a fost încă stabilită.

Ramona Bădescu este perfect refăcută după sarcină. ”M-am îngrășat doar 9 kilograme în timpul sarcinii, așa că după ce am născut foloseam aceleași lucruri, eram mai slabă practic cu un kilogram decât înainte să rămân gravidă.

Am avut o echipă de nutriționiști care s-a ocupat de mine și care m-a urmărit pe perioada sarcinii. Dar, oricum, nu am făcut mari sacrificii, pentru că nu mâncam mult, excepție făcând brânza de capră, pe care o mâncăm foarte des. Nu am mâncat dulciuri, ci foarte multe fructe, pizza mi-a plăcut foarte mult în perioadă sarcinii.

Acum am 64 de kilograme și când am rămas însărcinată aveam 65 de kilograme”.

Cât despre cel mic, acesta nu mai e deloc așa de mic. ”La 5 luni și jumătate fiul meu este ca un copilaș de 9 luni, are măsurile unui copil de 10-11 luni, este dezvoltat bine s-a și născut puțin mai lung”.

Deși are două bone, vedeta noastră e cea care îi pregătește zilnic mâncarea, mai ales că deja a fost diversificat.

Chiar dacă e mama și i se dedică fiului ei 100%, Ramona Bădescu nu se neglijează. ”Chiar dacă sunt ocupată cu copilul, nu mă neglijez și țin foarte mult să fiu întotdeauna aranjată, dichisita, fardată”, a mai spus vedeta.

Vezi și Ramona Bădescu a născut! La 50 de ani își vede visul cu ochii! Ce spune vedeta despre bebelușul ei!

Citește și: