Probabil nu ai crezut sau poate nici acum nu crezi că stresul și alimentația stau la baza bolilor moderne, însă este suficient să îți aduci că organismul uman funcționează ca o mașinărie complexă și fiecare componentă o afectează pe alta. Spre exemplu, dacă ai o perioadă stresantă, poate ai observat că nu te simți rău doar psihic, ci și fizic: dureri de cap, puls ridicat, probleme digestive, îți cade părul și multe altele. Acest lucru se întâmpla din cauza faptului că organismul uman nu este conceput pentru a sta în permanență stare de teamă, iar cortizolul (hormonul stresului) secretat excesiv afectează toate procesele fiziologice. 

Alimentația joacă și ea un rol crucial în păstrarea sănătății organismului. Știm că este mult mai simplu să comanzi preparate sau să mănânci produse extrem de procesate, însă pe termen lung, acestea dăunează. Ideal ar fi să păstrezi o proporție de 80% alimentație sănătoasă și 20% să consumi ce îți dorești, astfel încât să îți faci și micile plăceri din când în când. Trebuie să știi că o alimentație sănătoasă nu înseamnă mâncare plictisitoare și fără gust, din contră. 

Dacă te-am pus pe gânduri și vrei să faci o schimbare în viața ta, îți vom prezenta în continuare câteva cărți ideale pentru oricine își dorește o viață mai sănătoasă. Este vorba despre Pachetul Medium Medical, de Anthony William. Autorul este recunoscut în întreaga lume datorită modului în care prezintă secretele bolilor și cum te poți vindeca în mod natural. De asemenea, acesta este ,,înzestrat cu un har”: se pare că la vârsta de patru ani, și-a șocat familia când a spus că bunica are cancer la plămâni (nu avea simptome) ceea ce a fost confirmat prin analize. Astfel, mai târziu în viața, autorul a atras simpatia oamenilor (inclusiv vedete, miliardari, sportivi și alți oameni cunoscuți) care s-au vindecat cu ajutorul recomandărilor sale. Chiar și unii medici au colaborat cu acesta și astfel au reușit să vindece pacienți. 

Cartea Medium Medical, de fapt fiecare dintre cele trei cărți, prezintă metode naturale de vindecare a celor mai comune boli moderne. Pachetul conține următoarele cărți: Alimente care îți pot schimba viața în bine, Sucul de Țelină și Vindecarea Glandei Tiroide. 

Poți cumpăra aceste cărți de la LIBREX, singura librărie cu transport gratuit din România și chiar le poți oferi cadou și cuiva drag, care are nevoie să își regăsească sănătatea.