Suntem siguri că ai determinarea necesară ca în 2021 să adopți un stil de viață mai sănătos, să mănânci mai echilibrat și să investești mai mult timp și energie în ceea ce contează pentru orice ființă umană, cum ar fi empatia și dragostea față de orice viețuitoare ne înconjoară!

Nu ști cum să începi schimbarea? Programul Start22+ îți oferă exact ceea ce ai nevoie pentru a îți duce planurile la bun sfârșit!

Acesta îți pune la dispoziție o echipă de profesioniști: mentori și  dieteticieni autorizați, care să te ajute în schimbarea ta către o alimentație bazată pe  plante în numai 22 de zile!
După înscriere, vei fi adăugat într-un grup închis de Facebook ce servește drept platformă a programului. Acolo echipa noastră îți va lansa în fiecare zi o nouă provocare, ajutându-te să în tranziția ta către o alimentație bazată pe plante, cu pași mici. Vei primi sfaturi, rețete, vei putea discuta și dezbate orice aspect ce țin de veganism și vei putea adresa întrebări atât ce țin de partea etică a veganismului, cât și de cea referitoare la nutriție!

 Este foarte flexibil, ceea ce înseamnă că poți alege ce ți se potrivește cel mai bine pentru a-ți atinge țelul. Vei mânca aceleași tipuri de preparate, însă vei înlocui ingredientele cu unele vegetale. Ți se pare greu? Vei descoperi ca, de fapt, este extrem de simplu și că nu vei sacrifica nimic din gustul mâncărurilor cu care erai obișnuit. În schimb, vei manca mult mai sănătos!  

Te îngrijorezi cu privire la costurile unui astfel de program? Nicio grijă! El este complet GRATUIT pentru oricine își dorește să îl încerce!

Încă mai ai nevoie de niște argumente pentru a te convinge să faci schimbarea și a renunța la o alimentație cu produse de origine animală?

Ei bine află că multe studii științifice au demonstrat faptul ca persoanele care adopta un mod de viata vegan trăiesc mai mult, că reduce riscul de cancer, de boli cardiovasculare, de diabet de tip 2 și bineînțeles, ajută la slăbit!

Mai mult, renunțând la consumul de produse de origine animală descurajezi producția acestora, reușind să contribui la lupta dusă de vegani împotriva exploatării lor în fermele industriale, unde sunt ținute în condiții groaznice. Puse în cuști mult prea mici ca să se poată mișca, fără să vadă lumina zilei ori să atingă iarba întreaga lor viață, acestea trăiesc doar pentru a servi omului: fiind omorâte mai repede sau mai târziu pentru consum ori atunci când sunt prea epuizate pentru a mai aduce vreun beneficiu industriei.

Începe 2021 cu cea mai bună versiune a ta și înscrie-te acum în Start22+!